Workshop Fotografie voor kinderen 

Duur  en inhoud van deze workshop:

– 1 uur theorie
– 2,5 uur praktijkopdrachten
– 1,5 uur nabewerken en vragen stellen

Tarief: € 65,00 – incl. lunchpakket, drinken en wat lekkers

Locatie: Voor onze cursussen en workshops maken we gebruik van verschillende locaties in de regio’s Veghel / Heeswijk-Dinther / Boekel / Den Bosch / Gemert / Beek en Donk.

Op een leuke locatie in de regio gaan we eerst even kennismaken met elkaar en met de camera. Wat hebben we nodig om de beste foto’s te maken en waar moet je op letten?

Als we dat besproken hebben, neem we even wat te drinken en gaan we snel aan de slag. Met de camera in de hand gaan we een aantal superleuke opdrachten doen. Lukt het om in deze korte tijd, de perfecte foto’s te maken? 

We stoppen even om te lunchen en geven we enkele tips en is er de gelegenheid om wat vragen te stellen maar dan gaan we weer snel verder met de foto opdrachten. 

Als de tijd voorbij is, gaan we de resultaten bekijken en kijken we of de opdrachten geslaagd zijn. De beste foto’s printen we direct nog even uit, zodat iedereen een leuk aandenken mee kan nemen aan deze dag.

Deze workshop is ook zeer geschikt als kinderfeestje. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

   

   In een kleine groep behandelen we de volgende onderwerpen:

   

  • Uitleg over de camera
  • Wat heb je nodig om een foto te maken
  • Hoe maak je de beste foto’s
  • Leuke foto opdrachten & truukjes met de camera
  • Nabewerking

  Meer informatie of Een vrijblijvende offerte?

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze cursussen en workshops, vult u hieronder a.u.b. uw gegevens in.

  Na ontvangst van het formulier ontvangt u van ons een bevestiging van deelname. (zonder bevestiging is u deelname nog niet geregistreerd). Stuurt u ons een verzoek voor meer informatie, dan bellen wij u terug voor meer informatie en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

   

  Maak hieronder uw keuze:

  Inschrijven nieuwsbrief