Praktijkdag Fotografie 

Duur van deze workshop: 09.00 uur – 16.00 uur

Tarief: € 75,00 – incl. lunch, koffie/thee.

Locatie: Voor onze cursussen en workshops maken we gebruik van verschillende locaties in de regio’s Veghel / Heeswijk-Dinther / Boekel / Den Bosch / Gemert / Beek en Donk.

Op een leuke locatie in de regio gaan we eerst kennismaken met elkaar onder het genot van een kop koffie/thee. Na een korte introductie gaan we direct aan de slag.

Aan de hand van opdrachten gaan we foto’s maken. Op deze manier leer je de verschillende functies en mogelijkheden van je camera kennen. Na elke opdracht bespreken we kort alles en gaan dan snel door naar de volgende praktijk opdracht. 

We stoppen even om te lunchen, geven nog enkele tips en is er de gelegenheid om wat vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Na de lunch gaan we verder met de opdrachten en is er ruimte voor het maken van vrij werk. 

Tot slot gaan we het werk samen doornemen, bespreken we onder het genot van hapje en drankje de resultaten en laten we zien, hoe je met nabewerking nog meer uit je foto’s kan halen. 

 

 In een kleine groep behandelen we de volgende onderwerpen:

 

  • Uitleg over de camera
  • Wat heb je nodig om een foto te maken
  • Hoe maak je de beste foto’s
  • Leuke foto opdrachten & truukjes met de camera
  • Nabewerking

Meer informatie of Een vrijblijvende offerte?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze cursussen en workshops, vult u hieronder a.u.b. uw gegevens in.

Na ontvangst van het formulier ontvangt u van ons een bevestiging van deelname. (zonder bevestiging is u deelname nog niet geregistreerd). Stuurt u ons een verzoek voor meer informatie, dan bellen wij u terug voor meer informatie en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

 

Maak hieronder uw keuze:

Inschrijven nieuwsbrief