GreenScreen
fotografie

Met een GreenScreen tover je iedereen voor de camera, in een handomdraai op een bijzondere plek. Het groene achtergronddoek wordt middels een speciale techniek veranderd is ieder gewenste achtergrond. Hierdoor creëer je heel simpel de meest bijzondere en grappige foto’s. 

Niet alleen is het een ontzettend leuke activiteit tijdens een evenement of festival. Maar ook voor bruiloften, jubilea of zelfs kinderfeestjes is een GreenScreen sfeerbevorderend. Geef je gasten een geweldige en persoonlijke herinnering mee, als aandenken aan bijzonder feest.

Het is mogelijk om de foto’s direct (online) te delen of we zorgen dat de foto’s direct professioneel uitgeprint worden. Het toevoegen van tekst of logo’s is geen enkel probleem.

Met een (GreenScreen)foto als aandenken, maak je elke aangelegenheid onvergetelijk!

Voorbeelden & Projecten

GreenScreen Fotografie, wat is het?

Bij GreenScreen Fotografie (ook Chromakey of Bluescreen genoemd) maken we gebruik van een speciale techniek. In de filmwereld wordt het regelmatig gebruikt om sensationele scene’s te creëren en ook bij fotografie kan je er spectaculaire effecten mee maken.

Bij de zogeheten GreenScreen fotografie poseer je voor een groene achtergrond. De groene achtergrond wordt in een speciaal computerprogramma in enkele seconden vervangen door een mooie, speciale of surrealistische achtergrond. Voor je het weet sta je naast Napoleon, zit je op een vliegend tapijt door de sterrennacht of dans je naast Nielson op een podium.

Weten hoe een GreenScreen
jouw online bereik kan boosten?

We laten je graag de mogelijkheden zien. Aan de hand van enkele voorbeelden krijg je al een goed beeld over de mogelijkheden van een GreenScreen en wat je er mee zou kunnen bereiken.

Indien gewenst, maken we vrijblijvend een voorstel, op maat!