PicsPoint’s fotografie aanbod!

PicsPoint is hét bureau voor al je persoonlijke fotografie wensen. Van een intiem familieportret tot aan een onvergetelijk fotografie kinderfeestje. En van een professionele LinkedIn foto tot aan een unieke GreenScreen fotobooth op jouw feestje of evenement. Ook zijn we zeer ervaren in de serieuzere foto reportages, zoals rouwfotografie en woningfotografie.

Bij PicsPoint staan jouw persoonlijke wensen en doelen centraal. Dit betekent bijvoorbeeld dat we voorafgaand aan iedere foto reportage geheel kosteloos een voorgesprek aangaan. Tijdens dit gesprek komen alle doelen, verwachtingen, persoonlijke wensen, locatie, tijdstip en wijze van nabewerking en oplevering aan bod.

Uiteraard heb jij de touwtjes in handen, dus ook tijdens de fotoshoot kun je je wensen en verwachtingen bespreken. Je ontvangt standaard na iedere fotoreportage enkele proefafdrukken. Op basis hiervan bespreken we je verdere wensen voor de nabewerking en oplevering van de foto’s. Samen werken we aan het beste resultaat!

En natuurlijk & zo

Naast de bovengenoemde fotografie diensten bieden we ook een uitgebreid aanbod aan producten en diensten aan die wat minder voor de hand liggen..